Pe o ploaie torențială, o femeie a ieșit în oraș. I s-a oprit mașina pe autostradă și a înțeles că nu mai are nimic de făcut. După câteva minute, un tânăr s-a apropiat de ea și a făcut un gest care l-a făcut celebru în toată lumea:

Există momente în viață atunci când credem că totul s-a sfârșit, că nu vom reuși și nimic nu poate fi mai rău decât acest gând. Singurul lucru rămas în astfel de vremuri grele este să ne bazăm pe ajutorul cuiva.

Și asta a făcut această femeie, Maria Arriaga, când ajunsese în pragul disperării și nu mai știa cum să iasă dintr-o situație grea.

Într-o zi, se anunțase o furtună foarte puternică în Albuquerque, New Mexico. Femeia mergea acasă și era deja aproape când, la aproximativ 10 minute de locuință, mașina ei s-a oprit de tot.

Ploua atât de tare, încât nu vedea nimic în jurul său. Singurul lucru pe care ar fi putut să-l facă era să aștepte un miracol. În plus, Maria se grăbea să-și ia fiica de la antrenament.

Deodată, o mașină a tras pe dreapta, iar în ea se afla un elev al Liceului Academiei de Heritage Atrisco, Joseph Tapia. El nu numai că a ajutat-o ​​pe femeie să împingă mașina, ca să nu stea pe autostradă, ci i-a oferit mașina femeii ca să își ia fetița și a așteptat o oră până când s-a întors!

A fost un act de bunătate neașteptat, pe care femeia l-a descris ca fiind un adevărat miracol. Și imaginați-vă totul s-a întâmplat în timp ce afară ploua torențial, într-o țară nu tocmai prietenoasă cu cei care rămân în pană. În același timp, tânărul a rugat-o mereu pe Maria să stea în mașină, ca să nu se ude, în timp ce el a încercat să mute mașina!

Femeia a fost atât de șocată de ajutorul său încât a postat povestea ei pe Facebook, numindu-l pe tânăr drept un înger! Să sperăm că există mulți astfel de îngeri în această lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *